2023 Boyundan Bağlamalı Crop Modelleri

0

2023 boyundan bağlamalı crop modelleri kadınların olmazsa olmaz giysilerinden biri olmaya hak kazanmıştır. Çünkü bu model bir hayli şık görünüme sahiptir ve boyundan bağlamalı crop modelini tercih eden bireyler, özgüven, özgürlük, ciddiyetlerine düşkün kadınlardır. Bu modelin tercih edilme sebebi de dışarıdan bir hayli güçlü bir kadın imajı yansıtmasıdır. Crop birçok türe sahip olan bir giysi modelidir. Yaklaşık 5 senedir moda haline gelen crop modelleri, kadınlar tarafından bir hayli ilgi görmektedir. her kıyafete uyum sağlaması ile dikkat çeken crop modeller, son dönemlerin sevilenleri arasındadır.

2022 Boyundan Bağlamalı Crop Modelleri
2023 Boyundan Bağlamalı Crop Modelleri

Birçok marka crop model tasarımlar üretmeye devam etmektedir. Her kadının gardrobunda muhakkak bir crop parça bulunmaktadır. Her bütçeye uygun tasarımı bulunan crop modeller, hız kesmeden daha fazla gözde olmaya devam ediyor. Kırpmak anlamı taşıyan crop, bel kısmı açık olan modellerin tamamını kapsamaktadır. Göğüs hizasına varana kadar açık olabilen crop modeller, bir hayli büyük oranda tercih edilmektedir. Boyu uzun gösterme özelliğine sahip olan crop modeller, sık şekilde tercih edilen giysi türü haline gelmiştir.

2022 Boyundan Bağlamalı Crop Modelleri
2023 Boyundan Bağlamalı Crop Modelleri

Kumaşına, boyuna ve biçimine göre değişkenlik gösteren crop modeller, yaklaşık 1 senedir göğüs hizasında kullanılmaya başlamıştır. Bu tür croplar, tek başına giyilir ve tulum altına ya da ceketlerin içine ya da hırka içinde de kullanılabilir. Boyut olarak göbeğin tamamını veya biraz altını açık bırakacak biçimde de tercih edilen croplar, her geçen sene daha büyük kitlelerin ilgisini çekmeyi başarıyor. Yaklarına ve kol biçimlerine göre farklı biçimleri de bulunan croplar, kadınların bir hayli dikkatini çekmektedir. Boyundan bağlamalı crop modelleri özellikle son dönemlerin vazgeçilmezi haline gelmektedir.

2022 Boyundan Bağlamalı Crop Modelleri
2023 boyundan bağlamalı croplar

Crop Yaka ve Crop Kol Modelleri

Crop yaka ve crop kol modelleri bir hayli çeşitlilik göstermektedir. Yaklaşık beş senedir bir hayli popülerlik kazanan crop giysiler yaka ve kol bakımından farklılık göstermektedir. Boyu bir hayli uzun gösteren crop modeller, daha çok yüksek bel pantolon, etek ya da şortların üzerinde tercih edilmektedir. Göbek kısmı açık kalan crop modeller, kadınların olmazsa olmazları arasında yer almaktadır. Yakaları ve kol biçimlerine göre farklılık gösteren cropların yaka çeşitleri şu şekildedir:

  • Polo yaka crop
  • Madonna yaka crop
  • Fermuarlı yaka crop
  • Halter yaka crop
  • Carmen yaka crop
  • Geniş yaka crop
  • Balıkçı yaka crop
  • V yaka crop
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR   Kapalı Bayan Kombinleri

Yakalarına göre çeşitliliği bulunan crop modellerinin kol tipleri de çeşitlilikleri bulunur. Bu modeller aşağıdaki gibidir:

  • Truvakar kol crop
  • Balon kol crop
  • Katmanlı kol crop
  • Ay kol crop
  • Straplez kol crop
  • Omzu kol crop
  • Yarasa kol crop
  • Askılı kol crop

2023 boyundan bağlamalı crop modelleri gündeme geldiği zaman karşımıza göz alıcı tasarımlar çıkmaktadır. Bu aşamada farklı tasarımların farklı renklerle de desteklenmektedir.

Boyundan Bağlamalı Crop Modeli

2022 Boyundan Bağlamalı Crop Modelleri
2023 boyundan bağlamalı crop trendi

Boyundan bağlamalı crop modeli modası hiç geçmeyen bir özelliğe sahiptir. Aslında 90’larda da moda olmuş olan crop model, son dönemlerde tekrardan bir popülerlik kazanmıştır. Göz alıcı bir model olan boyundan bağlamalı croplar, kadınlar tarafından bir hayli tercih edilmektedir. Her kadının gardrobunda muhakkak şık bir crop modelinin bulunduğunu söylemek yanlış olmayacak. Boyundan bağlamalı crop modelleri hiçbir zaman eskimeme özelliğine sahiptir. 2023 boyundan bağlamalı crop modelleri muhteşem bir görsellik ortaya koymak konusunda iddialı bir konumda yer almaktadır.

Boyundan bağlamalı crop modelini birçok markanın tasarımları arasında bulabilirsiniz. Bu model bir hayli ilgi görmektedir ve çok uzun yıllardan beri moda dünyasının trendleri arasında yer alıyor. Boyu daha uzun gösteren boyundan bağlamalı crop modeli, yazın tercih edilen bir giysi modelidir. Her rengi bulunan bu model, birçok marka tarafından tasarlanmaktadır. Her fiyatta bulabileceğiniz boyundan bağlamalı croplar, size çok yakışacak. 

Klasik Boyundan Bağlamalı Crop Modelleri

Klasik tarzı yansıtan boyundan bağlamalı crop üstler, geniş bir tasarım yelpazesi sunar. Kendi tarzınıza ve tercihlerinize uygun bir model bulmak hiç de zor değil. Düz renklerden desenlilere, sade detaylardan dikkat çekici süslemelere kadar birçok seçenek arasından seçim yapabilirsiniz. İster günlük bir kombin, ister özel bir etkinlik için olsun, boyundan bağlamalı crop üstler her durumda size tarzınızı ifade etme fırsatı sunar.

Klasik boyundan bağlamalı crop üstleri kombinlerken, dengeyi korumak önemlidir. Eğer desenli bir üst seçtiyseniz, altta sade ve düz renkli parçalar tercih ederek dengeyi sağlayabilirsiniz. Tam tersi durumda, göz alıcı bir alt parça ile sade bir üstü kombinleyerek dikkatleri üstünüze çekebilirsiniz. Klasik tarzın sofistike havası, modern kesimlerle birleşerek güçlü bir şıklık yaratır.


Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.