2023 Modası Uzun Kollu Crop Bluz

0

2023 modası uzun kollu crop bluz kadınlar tarafından bir hayli ilgi görmektedir. Yarım gömlek, göbek üstü ya da kesik üst, kırpma üst anlamları taşıyan crop model giysisi, çok uzun zamandan beri popülerliğini kaybetmeyen bir modeldir. Göbek kısmını açık bırakan bu model, vücudun daha uzun görünmesini sağlar. Bir kesim şekli olan crop, kadınların olmazsa olmazları arasında yer almaya başlamıştır. 1900’lü senelerin başında ortaya çıkan crop odeli, bel, göbek ve karın kısmını açık bırakır. Crop tarzın birçok modeli bulunur. Uzun kollu crop bluzlar da bir model olarak karşımıza çıkar. 2022 senesinde popülerlik yakalayan uzun kollu crop bluzların neler olduğu bir hayli merak ediliyor.

2023 Modası Uzun Kollu Crop Bluz
2023 Modası Uzun Kollu Crop Bluz Tasarımları

2023 Modası Uzun Kollu Crop Bluz Türleri

Crop türleri kadınlar tarafından araştırılan konular arasında yer almaya başlamıştır. Son dönemlerin en popüler giyim modelleri arasında yer alan crop türleri, hemen her kadının gardrobunda bulunmaya başladı. Kumaşa, boya ve şekle göre değişiklik gösteren crop çeşitleri, popülerlik kazanmıştır. Göğüs hizasında da sevilerek kullanılan crop türleri, tek başına giyilebildiği gibi, gömlek içine, hırka içine, tulum içine de giyilebilmektedir. Tüm bunlara ek olarak pantolon, şort, etek ile crop takım biçimde tasarlanmaktadır. Yakalarına ve kol biçimlerine göre farklı çeşitleri bulunan crop model giysiler, son dönemlerde bir hayli yaygınlık kazanmıştır. Kışlık crop modelleri olduğu gibi, yazlık crop modelleri de bulunmaktadır. Crop mont, crop gömlek, crop bluz, kışlık crop, crop kazak modelleri büyük oranda tercih edilmektedir. 2023 modası uzun kollu crop bluz farklı tasarımlardan oluşmaktadır.

2023 Modası Uzun Kollu Crop Bluz
2023 Modası Uzun Kollu Crop Bluzlar

Crop Yaka Çeşitleri Nelerdir?

Crop yaka çeşitleri bir hayli merak edilmektedir. Çok sayıda crop yaka çeşidinin bulunduğunu söylemek yanlış olmayacak. Herkes tarzına uygun model ve renkte crop yaka modeli tercih etmektedir. Yazın olduğu gibi kışın da giyilebilen crop tarz giysiler, kadınların olmazsa olmazları arasında yerleşmiştir. İşte crop yaka çeşitleri aşağıdaki gibidir:

  • Polo yaka
  • Madonna yaka
  • Asimetrik yaka
  • Bisiklet yaka
  • Fermuarlı yaka
  • Boyundan bağlamalı
  • Gömlek yaka
  • Yuvarlak yaka
  • Halter yaka
  • V yaka
  • Carmen yaka
  • Sıfır yaka
  • Degaje yaka
  • Kruvaze yaka
  • Dik yaka
  • Kare yaka
  • Geniş yaka

Uzun Kollu Crop Bluz

Uzun kollu crop bluz hanımların olmazsa olmaz kıyafetleri arasında yer almaya başladı. Şort, etek ve pantolon üzerine giyilebilecek olan uzun kollu crop bluzlar inanılmaz şık bir görünüm sağlar. Güçlü kadın imajı yaratan uzun kollu crop, birçok alanda giyilebilir. İş yerinde, akşam yemeklerinde, arkadaş toplantılarında ve daha birçok yerde uzun kollu crop bluzu tercih edebilirsiniz. Uzun kollu croplar daha çok kış mevsiminde tercih ediliyor. Bu modeli tercih eden bireyler daha çok altına kışlık kalın etekler ya da kışlık kalın pantolonlar ile kombinini tamamlıyor. Bu kombinin altına olmazsa olmaz güzel bir çizme de eşlik ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR   Yağmurlu Havada Elbise Giyilir mi?
2023 Modası Uzun Kollu Crop Bluz
2023 Modası Uzun Kollu Crop Bluz Modelleri

Uzun kollu crop bluz, kombininizi ön plana çıkaracak bir parçadır. Birçok kadın cropların hayatımıza girmesi ile onları vazgeçilmez kılmıştır. Croplar kadınların vücudunu daha ince ve uzun göstermektedir. Son dönemlerde crop boyu göğüs altı hizasına kadar kısalmıştır. 1900’lü senelerin başından beri hayatımızda olan croplar, 4 -5 senedir bir hayli popülerlik kazanmıştır. Tekrardan hayatımızda popülerlik kazanan crop model, her bütçeye uygun olarak satılmaktadır. 2023 modası uzun kollu crop bluz tasarımları her zaman gözde tasarımlar arasında yer alıyor.

2023 Modası Uzun Kollu Crop Bluz
2023 Modası Uzun Kollu Crop Bluz Trendi

Crop üreticisi olan birçok firma bulunmaktadır. Bu firmalar bu modeli farklı model, boy ve renklerde üretmektedir. Kadınlar crop modelini kendi tarz ve tercihine göre seçiyor. Hemen her kadın giyim mağazasında crop parçalar bulabilmeniz mümkündür. Eğer kış mevsimindeyseniz, tercihinizi uzun kollu croplardan yana yapabilirsiniz. 2023 modası uzun kollu crop bluz modelleri farklı tasarımlarla desteklenmektedir.

Uzun Kollu Crop Bluz Nasıl Kombin Yapılır

Uzun kollu crop bluzunuzu yüksek bel şortlarla kombinlemek, yaz aylarında rahat ve havalı bir görünüm elde etmenin harika bir yoludur. Şortlarınızı kot veya renkli seçeneklerden tercih edebilirsiniz. Aksesuar olarak minimal takılar veya güneş gözlükleri ile kombininizi tamamlayabilirsiniz.

Uzun kollu crop bluzlarınızı midi eteklerle kombinleyerek şık bir tarz yaratabilirsiniz. Düz renk veya desenli etekler, bluzunuzun renklerini vurgulayabilir veya kontrast oluşturabilir. Ayakkabı olarak topuklu sandaletler veya rahat beyaz spor ayakkabılar tercih edebilirsiniz.

Uzun kollu crop bluzları yüksek bel pantolonlarla birleştirerek modern ve sofistike bir görünüm elde edebilirsiniz. Cigarette pantolonlar veya geniş paça pantolonlar seçiminizi zenginleştirebilir. Belinizi vurgulamak için ince bir kemer eklemeyi unutmayın.

Eğer bohem tarzı seviyorsanız, uzun kollu crop bluzları uzun eteklerle kombinlemeyi düşünebilirsiniz. Bu kombinasyon, romantik ve özgür ruhlu bir görünüm yaratmanıza yardımcı olacaktır. Bilezikler, taşlı kolyeler ve bilekliklerle tarzınızı tamamlayabilirsiniz.


Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.